Aladdin (2019)

Kohëzgjatja: 128 min | imdb: 6.4/10 | Rated

Aladdin është një film fantazi muzikor amerikan, i drejtuar nga Guy Ritchie, nga skenari i bashkë-shkruar me John August dhe prodhuar nga Walt Disney Pictures.