Avengers: Endgame (2019)

Kohëzgjatja: 181 min | imdb: 8.9/10 | Rated

Pas ngjarjeve shkatërruese të Avengers: Infinity War (2018), universi është në rrënoja. Me ndihmën e aleatëve të mbetur, Avengers mblidhen edhe një herë për ti rregulluar veprimet e Thanos dhe për të rivendosur rendin në univers.