John Wick: Chapter 3 – Parabellum (2019)

Kohëzgjatja: 130 min | imdb: 8.7/10 | Rated

Super vrasësi John Wick (Keanu Reeves) është në arrati, pasi ka vrarë një anëtar të shoqatës ” International Assassins”dhe me një çmim prej 14 milionë dollarësh në kokën e tij – ai është objektivi i njerëzve dhe burrave të goditur kudo